Maatwerk en individuele begeleiding

wij zijn er voor ú

Onafhankelijk advies
U bent in de ziektewet en u bent op zoek naar een manier om weer aan de slag te gaan. Uw werkgever kan voor u een re-integratieplan opstellen. Waarschijnlijk bepaalt u liever zélf hoe u weer aan het werk kunt komen. Als onafhankelijke specialist help ik u hier graag bij. Bij onze samenwerking bepaalt u zelf de inhoud van uw traject en wordt u toch deskundig ondersteund. Uw werkgever betaalt overigens alle kosten.

Met maatwerk aan de slag
Iedere situatie is verschillend. Om tot goede adviezen te komen is eerst grondig onderzoek nodig.  In het begin van het traject staan de volgende vraagstukken centraal: wie ben ik, wat past bij mij en hoe bereik ik mijn doel? Wat zijn mijn knelpunten en hoe hanteer ik deze? Wat zijn mijn krachten en hoe zet ik deze in? In ons werkboek Focus op Werk houdt u uw nieuwe inzichten zelf bij, zodat u een handig en waardevol naslagwerk heeft.

Op weg naar werk
Als bovenstaande vraagstukken zijn behandeld, komt u toe aan de actieve re-integratie. U wordt begeleid in uw sollicitatieproces met training en coaching, geheel afgepast op uw wensen en behoeften. Samen met uw coach staat u sterk en vindt u de weg naar die ene baan waarin in u goed tot uw recht komt.

Herstel en persoonlijke ontwikkeling
Sommige mensen hebben behoefte aan extra ondersteuning, omdat zij door omstandigheden (al dan niet tijdelijk) verminderd functioneren. Voor deze mensen is het mogelijk gedurende hun traject te werken aan herstel, oplossing van stagnaties en opbouw van werkvermogen. Ook de zogenaamd  "moeilijk plaatsbare doelgroep" is bij Arbo Coaching aan het goede adres.

Arbo Coaching B.V.

Johannes Vermeerlaan 5
1272 HL  Huizen
Telefoon: 035 53 152 73
E-mail: info@arbocoaching.nl

Aanvraagformulier

Bel mij

Naam
Tel.
apr 15, 2018
Snelle actie beperkt verzuim


Burnout leidt in 70% van de gevallen tot (gedeeltelijke) arbeidsongeschiktheid. Stress kun je niet voorkomen, burnout wel. Snelle herkenning van de klachten en directe start van een goed herstel- en re-integratietraject, voorkomt onnodige toename van klachten en onnodig langdurig verzuim.

Snelle actie beperkt verzuim »