Ieder mens heeft mogelijkheden

en ieder mens heeft beperkingen

Ieder mens heeft zijn talenten en zijn beperkingen. Sommige kunnen geweldig goed precisiewerk verrichten, maar passen weer niet goed in een drukke werkomgeving. Voor ieder mens is het belangrijk voor zichzelf helder te hebben in welke omgeving en binnen welke taken die persoon het best kan functioneren.

Voor mensen met een beperking (handicap of ziekte) is dit niet anders.
Soms hebben zij extra aanpassingen nodig, of stellen zij wat extra eisen aan de omgeving. Dit maakt het het vinden naar de juiste plek misschien wat moeilijker, maar het is met een stukje deskundige begeleiding wel mogelijk.

Werken aan herstel en optimale balans
in sommige situaties kan gewerkt worden aan herstel, maar altijd kan gewerkt worden aan het verkrijgen van een goede balans. Hierdoor neemt de functionaliteit toe en de kans op overbelasting af. Binnen onze trajecten wordt hier standaard aandacht aan gegeven. Om u zo optimaal mogelijk te laten functioneren binnen uw omstandigheden.

Gericht op mogelijkheden
Onze trajecten zijn gericht op mogelijkheden. Welke omstandigheden passen goed en welke niet? Wat kan en wat wil iemand? Welke mogelijkheden zijn er en hoe kunnen wij die persoon daar naar toe brengen? Dat zijn de kernvragen van waaruit wij werken

Visie: Werk is belangrijk. Het betekent meedoen aan de maatschappij. Er is altijd een passende plek te vinden, ook voor mensen met een beperking.

Doelstelling: wij geven u inzicht in wat bij u aansluit en zoeken samen met u naar de passende mogelijkheden.