Begeleiding naar duurzame arbeid

en optimaal functioneren

Ons team:
Arbo coaching werkt samen met een vast team van zelfstandig gevestigd coaches verspreid door Nederland. Onze coaches zijn HBO opgeleid, ervaren en deskundig. Wij werken graag met deze coaches samen, omdat zij enthousiast en gedreven zijn. Dit is erg fijn voor onze cliënten.

Missie:
Met onze dienstverlening begeleiden wij mensen naar optimaal functioneren in arbeid of doorstromen naar goed passende arbeid. Wij gaan ervan uit dat ook voor u een duurzame werksituatie te vinden is waar u met plezier werkt wordt en waar u tot uw recht komt.

Visie:
Ieder mens weet diep van binnen wat goed voor hem of haar is. Onze coaching is gericht op het ophalen van deze eigen-wijsheid. Hiervoor is het nodig met aandacht te onderzoeken hoe u in elkaar steekt. Onze coaches zijn opgeleid om u hierbij te begeleiden. Wij geven u advies en leiden u naar zelfinzicht, waarna u de juiste keuzes voor uzelf kunt maken.

Deskundig
Sinds 2001 begeleid Arbo Coaching mensen naar een betere functionaliteit en sinds 2003 voeren wij re-integratie trajecten uit. Wij bieden u maatwerk re-integratie begeleiding op basis van individuele coaching en counselling. Onze arbocoaches zijn specialisten in dit vakgebied en HBO opgeleid counsellor of soortgelijk. Hiermee mag u rekenen op specialistische en deskundige begeleiding, waarbij uw belang voorop staat.

Gespecialiseerd
Onze dienstverlening is voor iedereen toegankelijk. Wij zijn gespecialiseerd in re-integratie en coaching van mensen met psycho- sociale klachten, herstel en preventie bij stress en burnout, beroepskeuze onderzoek en studiekeuze onderzoek.

Wij staan geregistreerd bij de Algemene Beroepsvereniging voor Counselling (ABvC)

Arbo Coaching B.V.

Johannes Vermeerlaan 5
1272 HL  Huizen
Telefoon: 035 53 152 73
E-mail: info@arbocoaching.nl

Aanvraagformulier

Bel mij

Naam
Tel.
feb 15, 2018
Snelle actie beperkt verzuim


Burnout leidt in 70% van de gevallen tot (gedeeltelijke) arbeidsongeschiktheid. Stress kun je niet voorkomen, burnout wel. Snelle herkenning van de klachten en directe start van een goed herstel- en re-integratietraject, voorkomt onnodige toename van klachten en onnodig langdurig verzuim.

Snelle actie beperkt verzuim »